[Logo] JForum - Powering Communities
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Moderation Log] Moderation Log   [Register] Register /  [Login] Login 


JForum 2.5.0 released, download it from here.
find a bug at 2.5.0  RSS feed
Forum Index » User Forum
Author Message
tester


Joined: 2018/7/25
Messages: 3
Offline
I download the version 2.5.0 ,and deploy on my own computer ,but i find When i sign in and add
modual ,Chinese characters on the interface display garbled characters。
andowson


Joined: 2011/6/30
Messages: 198
Offline
Please provide some system environment information and screenshots.
tester


Joined: 2018/7/25
Messages: 3
Offline
system environment: win7 64位 , Tomcat 9.0
screenshots:see the enclosure

by update the database,the title of categories_id 1~5 display correct.





thank you for help


[Thumb - 2.png]
 Filename 2.png [Disk] Download
 Description No description given
 Filesize 178 Kbytes
 Downloaded:  222 time(s)

[Thumb - 1.png]
 Filename 1.png [Disk] Download
 Description No description given
 Filesize 115 Kbytes
 Downloaded:  222 time(s)

[Thumb - 2.png]
 Filename 2.png [Disk] Download
 Description No description given
 Filesize 178 Kbytes
 Downloaded:  206 time(s)

tester


Joined: 2018/7/25
Messages: 3
Offline
andowson wrote:Please provide some system environment information and screenshots.




system environment: win7 64位 , Tomcat 9.0
screenshots:see the enclosure

by update the database,the title of categories_id 1~5 display correct.
[Thumb - 2.png]
 Filename 2.png [Disk] Download
 Description No description given
 Filesize 178 Kbytes
 Downloaded:  218 time(s)

[Thumb - 3.png]
 Filename 3.png [Disk] Download
 Description No description given
 Filesize 116 Kbytes
 Downloaded:  212 time(s)

[Thumb - 1.png]
 Filename 1.png [Disk] Download
 Description No description given
 Filesize 115 Kbytes
 Downloaded:  206 time(s)

udittmer


Joined: 2013/2/21
Messages: 217
A fix for this has just been checked in.

Ping & Net - my free Android app for TCP/IP network diagnostics
[WWW]
 
Forum Index » User Forum
Go to:   
Mobile view
Powered by JForum 2.5.0 © 2018 JForum Team • Maintained by Andowson Chang and Ulf Dittmer